Kúl

 2009.09.06. 21:49

Nemrégiben nyilvánosságra került egy úgynevezett Cool list a magyar zeneipar és szórakoztatóvilág kúlságaival,akiknek a felére max azt tudjuk mondani,hogy ez meg kiatököm?

Aztán a Quart is nagyon belelendült a listaállításba,megmondták a tutit a legjobb magyar/nemmagyar nő illetve férfi kategóriájában. (http://quart.hu/cikk.php?id=4128 és http://quart.hu/cikk.php?id=4129)

Ha már mindenki megmondja mi a kúl akkor én is megpróbálkozom vele,egyelőre csak külföldi vizeken,hazaiak majd holnap. Vagy holnapután. Vagy kicsivel azután.

Az évtized 10 legjobb pasija a popzenében/rockzenében...

(a helyezés nem minősítés,akkor még mindig vacilálnék : ) )

10. Simon Taylor-Davis (The Klaxons)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csajoknak általában az énekesek jönnek be,a Klaxons háza táján ez azonban kicsit másképp van. Mert hát melyik jó ízlésű hölgynek jönne be a hájfejű, huszonévesen idült alkoholistának tűnő Jamie Reynolds,ha a háttérben ott penget Simon? Az a Simon aki az egyik legtrendibb bandában játszik,emellett elvette feleségül a nem kevésbé menő CSS énekesnőjét,Lovefoxxot (tetoválás alább),ez azért így együtt elég kúl.

Photobucket

9. Andrew VanWyngarden (MGMT)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem hiányozhat a listámról az MGMT énekese sem,akinek még mindig le kell csekkolnom a  Googleben a nevét.. Ő az akit nem az arcáról,hanem a hajáról és az idióta hajpántjairól ismerhetünk meg,nomeg a hangjáról és arról,hogy LSD tripet illusztráló videókban ugrál.

8. Steve Forrest (Placebo)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(igen ő dobol,ez meg itt egy gitár,oppá)

Steve Forrestet a Placebo újította be tavaly,és több szempontból is jó döntés volt. Egyrészt úgy püföli a bőrt mintha esküdt ellenségeit verné halálra másrészt szőke és tetovált,így gyakran állunk lábujjhegyre a tömegben,hogy egy kicsit elmerüljünk a dobok mögött rejtőző felsőtestében. Kivéve persze amikor éppen nem a hangfalakon mászkál és dobverőket hajigál.

7. Brandon Boyd (Incubus)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandon Boyd és az Incubus kéz a kézben tűntek el a süllyesztőben pár évvel ezelőtt. Nem tudni,hogy működnek-e még vagy fognak-e,pedig jobb sorsra érdemesek. Azért csendben megjegyzem,hogy minden műmájer fültágítós kemény arc igyekezhetne rá hasonlítani.

6. Pelle Almquist (The Hives)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kihagyhatatlan a mostanában szőke és jólfésült Hives-frontember,akit alig lehet megismerni ha éppen nem grimaszol vagy üvölt. Rezzenéstelen arccal egy helyben lencsevégre kapni pedig kész szakmai elismerés lehet egy fotós számára.

5. Paul Smith (Maximo park)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul Smith az egyetlen élőlény a Földön aki idióta kalappal a fején,élére vasalt szövetnadrágban és Camper cipőben is ellenállhatatlanul szexi. Spárgázás és szaltó közben pedig kellemes látványt nyújt,oldalról és hátulról leginkább. Aztán amikor előveszi a kis noteszét és Hamletként olvas fel kezét felénk nyújtva,akkor már mindenki egy kicsit a föld felett jár.

4. Paul Banks (Interpol)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul Banks jócskán túl van már a húszas évein és alapvetően nem az a tipikus rocksztár aki csajok mellét dedikálja a koncert után,de ettől függetlenül rendelkezik egyfajta vonzó kisugárzással. Meg ha a tehetség vonzó,akkor nyert ügye van. És ha évente egyszer mosolyog egyet az már csak hab a tortán.

3. Johnny Borell (Razorlight)

Photobucket


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borell szereti magát aktuális celeblányokkal körbevenni,mint például Kirsten Dunst vagy Emma Watson,nélkülük azonban könnyen nézhetnénk melegnek is. Csőnadrágja és férfi létére tekintélyes dekoltázsa valamint göndör fürtjei miatt viszont még a legutóbbi katasztrofális Razorlight-lemezt is megbocsátjuk neki.

2. Bobby Gillespie (Primal scream)

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt a tényt tegyük félre,hogy a Primal scream vezéregyénisége az apám lehetne,és koncentráljunk arra,hogy mennyire megkapó a fátyolos tekintete és a koordinálatlan színpadi mozgása,meg az,amikor azt kiáltja a mikrofonba,hogy ,,C'mon baby,let's go!" Gillespie a kokain vödörszámra való fogyasztása helyett/mellett ma már gyerekeket nevel meg persze zenél,valószínűleg addig amíg meg nem hal.

1. Gary Lightbody (Snow patrol)  

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Snow patrol frontembere a borostás,kötött pulcsis, jól nevelt srác a szomszédból aki hétvégén bekopog cukorért. Mi pedig előszeretettel beinvitáljuk egy teára,majd mikor fél óra után kicsoszog,elkezdjük magunkban tervezgetni a közös gyerekeink nemét és nevét is. Némelyek számára tenyérbemászó lehet,de igazából csak mérhetetlenül cuki és azt is előszeretettel elhisszük neki,hogy az ég zöld és a fű kék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr541364671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása