2010.01.18. 14:39

 Asszem még mindig jogos a kérdésem,hogy miért megy orvosnak olyan ember,akinek a célja nem az,hogy megfelelően tájékoztassa és meggyógyítsa az embert,hanem az,hogy minél hamarabb elküldje. Megválaszolatlan,örökérvényű kérdésem csupán ennyi.

Amúgymeg utálok betegnek lenni,főleg így,na de örökké nem tarthat,és vár még egy doki aki nem csak felír 3 doboz akármit hanem végig is hallgat.

Szóval kedves orvostanhallgatók,ha nem szeretitek az embereket és a nyavalygásukat,akkor legyetek szívesek pályát változtatni. 

Az illetékes gyógyszergyárakat pedig innen is üdvözlöm,miután sikeresen lenullázták a bankszámlámat. 

Most pedig a maradék 15 oldal filozófia következik annak reményében,hogy holnap jó kérdések lesznek,remélhetőleg a jó válaszaimmal párosítva és meglesz végre,harmadszorra ez a marhára érdektelen és felesleges elsőéves tárgy. Písz.

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr941681997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása