2010.03.12. 17:38

Tökre nem tudok mit írni egy ideje..Azaz ha akartam volna,sem lett volna lehetőségem,mivel a T-com úgy döntött,1 hétig fizetteti velünk a semmit. De ezt félretéve sem érdekel semmi úgy egy hónapja. Meg ez az 1 heti betegeskedés sem hiányzott. Habár annyiból jól jött,hogy most meg csomó energiám van. Csak nem tudok vele mit kezdeni. Tanulni kéne,de annyira nem akarok,meg a téma sem izgat,és úgyis lehet majd lesni. 

Amúgy meg. Csak úgy vagyok. Így a nagy semmiben vegetálok. És ha nem lenne párkapcsolatom és nem lenne kit szeretni és kivel törődni,akkor valszeg egy nagy szürke felhő venne körül. Mint a rajzfilmekben,így jönne velem. Meg néha villámlana és esne belőle az eső.

Szóval unalmas. És már nincs ,majd lesz valami" érzésem sem,mert közel 8 év után meguntam. ,,Majd a gimi után,majd ha elköltözünk,majd az egyetem után." Bullshit. Soha nem lesz semmi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr951834795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása