Ha már ennyire belelendültem,jöjjön az elméletileg erősebbik nem. (persze mindenki tudja,hogy ez már régóta nem igaz :) )

Ők azok,akiket csak HVCSként,azaz helyi vagány csávóként szokás emlegetni. Lazák,mint a rigalánc,10percenként kellene olajozni őket,hogy ne essenek szét. Nézzük hát.

- 16-20 (súlyos esetben 23) közötti férfiú 

-vagy gimibe jár,ahová a szülei protekcióval benyomták,vagy semmit sem csinál,egyetem kizárva

-az iskola nem érdekli,elmondása szerint nem lesz okostojás,az egyetem meg amúgyis gyíkoknak való,a Pista is tovább tanult aztán most diplomával fűtésszerelő. 

-ha hazaér,azonnal bekapcsolja a számítógépét és feltölti az aznapi 200 fotót a ,,,spanokkal és csajommal" albumba,majd belép az MSNbe,és újabb 10 szívecskét rajzol a személyes üzenetébe aktuális barátnője neve mellé. 

-viselete kőmosott farmerből,hatalmas lehetőleg valamilyen világmárkát hirdető övcsatból,szőrmegalléros kabátból és kapucnis pulcsiból áll. Táskát vagy nem hord,vagy a combjáig leereszti,mivel a súlya miatt nem kell aggódni,az az egy könyv nem nyom sokat a latba'.

-hétköznap suli után lóg a haverokkal,általában ő a hangadó. Artikulációja jellegzetes,rágógumiját semmilyen keretek között nem köpi ki. Beszéde felismerhető a mondatok végén illetve az összetett mondatokban a vessző utáni ,bazmeg' vagy ,geccó' kifejezésekről.

-egója akkora,mint hiperaktívban a vérnyomás, ezt erősíti ,az erősebb kutya b*szik" felfogása. Előszeretettel kritizál mindenkit,aki nem ő. Barátait szívesen szégyeníti meg,leginkább idegenek előtt,például a tömött vonaton ,,De büdös van bazdmeg.Te,bazdmeg,már megint nem fürödté hahhhahaaa?" Idegeneknek is szeret megjegyzéseket tenni,majd gyorsan továbbállni.: ,,Milyen fejed van má bazdmeg?!"

-amikor csak tud,csajozik,nőideálja egészen különleges. Kedveli a nem különösebben okos,ellenben jóseggű lányokat. Az alacsony intelligenciaszint azért fontos számára,hogy őket is el tudja küldeni a halál f*szára,ha olyan kedve van,mert hát úgysem fogják fel. Olyan nőre van szüksége,aki isteníti őt,valamint bárhol és a nap bármely szakában kész orálisan kielégíteni. Cserébe szívesen készít velük félmeztelen tükörben pózolós képeket, melyeket leginkább rózsaszín ,cerrelmem" felirattal tölt fel valamelyik közösségi oldalra.

-zenei ízlését világgá kívánja kürtölni,fülhallgatója általában a nyakában lóg a kapucnihoz tűzve,hogy egyenletes hangzást nyújtson mind az utca mind a tömegközlekedési járművek emberének. Vagy Tiestot és egyéb igénytelen technot hallgat,vagy ,,shake ya ass bitch yeah" refrénnel rendelkező rapet.

-szórakozási szokásai igen korlátozottak,általában a város/falu egyik és/vagy egyetlen diszkójában ropja hajnalig,lehetőleg valami legalja tucctucc zenére,amiben azért valami vinnyogás is van a szerelemről,hogy a csajok is tapadjanak mint Micimackó a mézescsuporra.

-a sportolás nála egyenlő a gyúrással,melynek hatását serkenti különböző turmixokkal. Naponta,meghatározott időpontokban befeszít a tükör előtt és feljegyzi,hány centi az annyi.

 

 

...aki magára ismer,kérem,még időben kérjen segítséget!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr581554980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_P 2009.11.27. 10:09:07

Ez ütős lett!! =D

Sajnos nagyon ismerős a típus. Ruhamárkák amúgy: Diesel, Devergo, Retro, Replay, Energie. Ja és myvipen annyi van belőlük, mint a szemét.

2009.11.30. 20:14:34

ez már-már a modorosra kívánkozik =)

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2009.11.30. 21:10:40

@VulpesVulpes: A modoros ki? Nem találnék hozzá megfelelő címet..:D Sebaj,ha felfedezik akkor örömmel élhetnek vele..:D

Vágási Matyi 2010.01.08. 05:21:18

Ahogy a leírásban szereplő "urak" fejeznék ki magukat: adom!

Már csak az aranybetűs, 'MAFIA' feliratú póló hiányzik a szetthez. Vagy bármi, ami csillog.

Zeneileg kb 3-3,5 éve váltottak pitidzsuniorról hamvaipizsire, azóta a myvip-es profilokban is a discoshit-re esküsznek. Persze néha előfordul egy kis Erős vs. Spigi, mert ugye kivételek mindig vannak.
Az igazi sutyerákok pedig LL Juni "fun"-ok! :)

(HIMYM és TBBT mellé próbáld be a Scrubs-ot is, nagyon jó!)

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2010.01.08. 16:43:33

@Vágási Matyi:

:D

Köszi a tippet,néztem egy ideig Scrubs-t de nekem nem jött be,túl lapos.. Mostanában amúgy még Weeds meg American dad megy,de már ezekkel is végzek lassan..:D

Kendaq Pendragon 2010.01.11. 08:47:16

A smukokat se felejtsétek ki. Jellemző az ujjnyi vastag ezüst/aranylánc és a kicsit sem meleg karkötő.
Jellemző pillanatkép, mikor smseznek és csak úgy lóg rajtuk az egész, mint lóból a lónyál.
süti beállítások módosítása