2010.03.18. 12:34

 Hihetetlen(ül jó),milyen hamar tavaszodik. Leszarom a globális felmelegedést meg a jegesmedvéket,én csak napsütést meg meleget akarok,ha már mindjárt itt a szülinapom.És nincs annál jobb érzés,amikor nem kell kabát,ha kimész a kajádért.

Mert igen,így 2 nap és minusz 3 kiló után idejét láttam az evésnek,úgyhogy berendeltem egy teljes kiőrlésű kenyeret,egy lúgos perecet (mert van ilyen is) meg egy smoothiet,és remélem bennem is maradnak. Holnap meg kénytelen leszek kilépni a külvilágba és diákigazolványt érvényesíteni meg bajos adópapírokért rohangálni. Remélem,addigra sem gondolja meg magát a gyomrom.

Szóval aki teheti,menjen ki,mert normális évszakba érkeztünk a depressziós,hideg,abnormális és elviselhetetlen(ül havas),hosszúra nyúlt tél után.

Eme alkalomból kaptok egy igazi napfényslágert:

 

 

The Fratellis - "Look out Sunshine" from Ben Unwin on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr101849452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása