Múlt héten ismételten megrendezésre került a Cotcot bazár,ami röviden arról szól,hogy az ember elviszi a jó állapotban lévő,de megunt/kihízott/fogyott ruháit és elcseréli más megunt ruháira. Azaz elviekben erről szólna. Gyakorlatilag sokan nem tudják,mi az,hogy jó állapot,emellett a tömeg is nagy,tehát néha azon kapod magad,hogy a kezedből rángatják ki amit éppen kiemeltél a halomból. Szó mi szó,azért sikerrel jártam,de ismét az elsők között léptem le. 

Ugyanakkor megint feltűntek olyan nők,akik arra késztettek,hogy megírjam ezt a posztot. Tehát a következőkben vázlatpontokban megpróbálok képet alkotni arról a nőtípusról,akit bizony ki nem állhatok.

- általában 25-30 közötti

-megrögzött környezetvédő: szelektíven gyűjti a hulladékot,még az étteremből is hazaviszi kidobni az elhasznált szalvétát. Ha vendégek érkeznek hozzá és a fémek közé dobják véletlenül a zsebkendőt,megvetően rájuk néz és átrakja a másik szemeteszsákba. 

A lustábbik felük tömegközlekedik,a sportosabbik a városi biciklisek táborát népszerűsíti.

Csak és kizárólag természetes összetevőkből készült tisztítószereket használ.

-elmondása szerint nem érdeklik a külsőségek,így a divat sem. Legutoljára egy gimis buliban festették ki a csajok a szemét,azt is csak azért,mert tetszett neki Béla a 10.Aból. Nem festi sem a körmeit,sem a haját.

-a ruhák és a trend hidegen hagyják,de mivel sznob,így megtalálja az arany középutat: drága,de ronda ruhákat vásárol,amik természetesen csakis pamutból avagy lenből készülhetnek. Jellemző rá a természetes színek kavalkádja és a ,,Bahia-stílus". Ékszert elvből nem hord,de titkon persze álmodozik egy 2kilós gyémántgyűrűről.

- mint említettem,sznob. Ez megmutatkozik az élet minden területén. Csak és kizárólag minőségi,drága félédes vörösbort iszik,parmezánt és valami 8000/kg holland sajtot szeletel a szendvicsére,amely természetesen fekete kenyérből készült és light margarinnal van megkenve,kis,vékony lazacszeletekkel,hogy a fehérjebevitelről is gondoskodjék. Vacsi után pedig leül az 1 hónapos Macbook airje elé dolgozni.

-rengeteget olvas,akkor is,mikor nincs kedve,ezzel is bizonygatva,hogy művelt.zene terén a sznobalter jazztől kezdve a komolyzenéig minden jöhet, de a populáris irányzatokat elutasítja.

-imád okoskodni,minden beszélgetés alkalmával megragadja az alkalmat arra,hogy megmutassa,mindent mindenkinél jobban tud. ,,Haha,jaj,hát ez nem így van édesem..."

-csak natúr és lehetőleg bio ételeket fogyaszt, mélységesen megveti azokat,akik zacskós levest vacsoráznak vagy undorító,mű,sós ételízesítővel rontják el az ételeket. Ehelyett ő ablakában a szmogtól fuldokló konyhakertet nevelget. Mindig valami különlegessel szeretne előrukkolni,így nem ritka asztalán a csokiszószos süllő szarvasgombával és pirított mandulával megszórva.

-vagy megrögzött,karrierista szingli, vagy tartós párkapcsolatban élő karrierista. Köztes nincs.

- néha összeül ,,a csajokkal",akikkel úgy beszélgetnek a szexuális életükről,mintha kötelező lenne. Az álca alatt csipkés fehérneművel várják haza párjukat,hogy elkápráztassák. Ezt minden héten megtárgyalják,ha személyesen nem megy akkor lehetőleg valamely női weboldal nyilvános fórumán,hogy mindenki lássa,mennyire ,,csajosak".

-szórakozni nem nagyon jár,ha igen,akkor az valami sushiparty vagy szűk körű baráti találkozó borkóstolással és a legújabb jazzkorongok kritizálásával egybekötve

- megrögzött lakberendező,csak és kizárólag az Ikeában vásárol,de ott minden héten. A letisztult,természetesen fából készült bútordarabokat kedveli.

- TVje nincs,rádiót sem hallgat,ugyanakkor minden cikket végigolvas az Indexen,elejétől a végéig.Elmondása szerint mégsem érdekli a média,meg úgy általában a világ.

-vagy kis súlyfelesleggel rendelkezik vagy éppen elöl deszka,hátul léc,de nem érdekli,mert szerinte ő így jó ahogy van,és egyébként sem a modellalkat a követendő. 

És hát valljuk be, a lenvászon nadrágban úgysem látszik belőle semmi....

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr51554915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása