Dream a little dream of me

 2010.02.13. 17:40

Ideje bevallanom magamnak,hogy a horoszkópok nem tévednek. Tényleg álmodozom,tényleg állandóan. Néha azon kapom magam,hogy elbambultam és a Deák helyett már az Astorián vagyok, néha már csak az égett omlett szagát érzem meg , néha pedig már a tűzhelyre égett a tej,mire észbe kapok. 

De annyit mondhatok,hogy Vörösmarty,aki számomra amúgy sem valami kedves személy,többek között azért is,mert 8 évig a nevével fémjelzett gimnáziumban sínylődtem, nagyot tévedett: az álmodozás nem rontja meg az életet,sőt. Ahogyan pszichológiából már első félévben megtanultuk,segít oldani a feszültséget és feldolgozni a mindennapi problémákat,valamint kiszínezni az amúgy fájóan szürke valóságot.

Namost aki ismer,tisztában van vele,hogy hetente veszek egy sorsjegyet,amivel 90%ban nyerek is. Ki nem játszott volna így el a gondolattal,hogy mi lenne,ha a 25 milliót kaparnám le legközelebb.

Szóval azt hiszem a következőket tenném:

-adnék anyunak pár millát belőle,mivel nála jobban senki sem érdemli meg

-a szüleim másik felének max egy sziát dobnék,mikor kimegyek az ajtón

- hogy hová? Első osztályra szóló jegyet váltanék Kaliforniába 2 fő részére

-kiválasztanék valami középszerű motelt a tengerparthoz közel,munkát vállalnék egy olyan igazi oldszkúl étteremben ahol kockás a padló és pinup lányok turmixot iszogatnak

-ha összegyűlne egy lakásra való pénzem,akkor vennék egy közepes nagyságú,erkélyes lakást,ahová egész nap besüt a nap és soha nincs 20 foknál kevesebb

-vennék egy nagy fehér macskát is

- valahogy elvégezném az egyetemet és étkezési zavarokkal küzdő fiataloknak alapítanék alapítványt

-ne hagyjuk ki azt a szép,homokszínű Burberry kabátotsem,meg egy fél Marc Jacobs butikot,és egy olyan lenge Chloé ruha is jól jönne,meg Lanvin balettcipő minden színben,hogy ne unjam meg.

És ilyenkor szoktam csettinteni egyet,hogy hahó. Hiába szeretjük azt szajkózni,hogy a pénz nem boldogít,hát engem most kurvára boldoggá tenne és tulajdonképpen az összes (azaz az egyetlen) problémámat megoldaná. És valóban,nem lehet tudni,lehet,hogy jövő héten jön el a nap,amikor 24 999 500 forinttal a zsebemben lépek ki a lottózó ajtaján.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr931755247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RonRobinson 2010.02.17. 01:15:59

Nagyon jó a stílusod, tényleg jól írsz. Csak ennyi...

Kendaq Pendragon 2010.02.18. 14:05:49

Vörösmarty nem rád gondolt. :D:D
süti beállítások módosítása