2009.12.24. 10:32

Először is boldog karácsonyt mindenkinek aki olvassa. Igen,a karácsonyt még mindig kis betűvel írják..:)

Szerencsére estig egyedül vagyok ma itthon,így megejtem a szokásos karácsonyi programot,amiből csak a sütés fog hiányozni,mert hát a sütő nem szeretne működni. De karácsonyi illatú habfürdő almás-fahéjas gyertyákkal lesz meg téli ízesÍtésű tea is. Aztán idióta karácsonyi filmnézés a fadíszítés közben. Habár sohasem volt még ennyire kicsi és csúnya karácsonyfánk (karácsony fánk,haha) ,de majd alkotok valamit. Aztán megnézem a Charlie Brown-rajzfilmet,este meg az Igazából szerelmet ami az egyetlen értékelhető romantikus film,ráadásul karácsonyi is,ami dupla ok lenne a nyálra,de mégsem. 

Ja és amit nem hagyhatok ki:

 

(A Charlie Brown Christmas-1965)

,, -I think it must be something wrong with me,Linus.Christmas is coming but I'm not happy. I don't feel the way I'm supposed to feel.I just don't understand Christmas I guess.And I like getting presents and sending Christmas cards and decorating trees and all that but I'm still not happy.I always end up feeling depressed.

- Charlie Brown, you are the only person I know who can take a wonderful season like Christmas and turn it into a problem. maybe Lucy is right. Of all the Charlie Browns in the world, you are the Charlie Browniest. "

 (hallás utáni szövegértés,esetleges hibákért sorry..:) )

 

És remélem mostmár mindenki látja,hogy ezen a mesén nőttem fel..:D

Címkék: karácsony snoopy charlie brown

A bejegyzés trackback címe:

https://kremy.blog.hu/api/trackback/id/tr841620048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása